Op zondag 15 april speelt de 2-jaarlijkse theater huiskamer tour weer rond de Grote Markt te Deventer.

Theater Blauwe Maandag speelt hier een paar scenes uit FREEMD.

Rond het Grote Kerkhof laten 6 Deventer amateurtheaterverenigingen een breed scala theater zien. Op één middag kunt u in 6 huiskamers genieten van 6 verschillende uitvoeringen.

In samenwerking met de Vereniging Cultuur aan het Grote Kerkhof organiseert Kunstcircuit voor de6e keer de HuiskamerTheaterTour.

Deventer Stadsgidsen nemen groepjes (van ca 20 personen) mee naar (in totaal) 6 huiskamer-theaters rond het Grote Kerkhof in Deventer. In elk “theater” wordt het publiek door de spelers verrast met een voorstelling van ongeveer 15 minuten. Contact tussen publiek en spelers in optima forma. Onderweg van het ene theater naar het ander theater zal de begeleidende Stadsgids vele wetenswaardigheden vertellen over de historie van het Grote Kerkhof. In de pauze kunt u genieten van een drankje.

Aan HuiskamerTheaterTour doen mee:
Theatersportvereniging Andere koek, Blauwe Maandag, Theater Locus, PlusLeo en De Schalmspelers, Toneelgroep Volksonderwijs.

De kaarten voor deelname aan dit unieke evenement zijn voor €15,00 te koop in Eetcafé de 7e Hemel,  Grote Kerkhof 28 in Deventer. Let wel, het aantal deelnemers beperkt (maximaal 120).