Van 20 t/m 24 november 2024 nemen wij je mee naar nachtclub De Blauwe Fazant, ooit een bruisende oase van verleiding en vermaak, nu een veilige haven voor iedereen die beschutting zoekt.
Buiten worden meningen sneller gevormd dan het licht, en wordt iedereen ogenblikkelijk beoordeeld op zijn doen en laten. Maar binnen is het barpersoneel even discreet als de stamgast vergeetachtig.
In een estafette van ontmoetingen proosten de ‘hoopvollen en hooplozen’ met elkaar in de ooit fameuze nachtclub, waar geheimen onder de dekking van de nacht tevoorschijn
komen…

Blauwe Maandag presenteert een toneelstuk over oordelen en verborgen verhalen. Een familiedrama met personages waarin je jezelf kunt herkennen, om wie je kunt lachen of die je ontroeren. Hoe sterk zijn familiebanden wanneer verborgen verhalen aan het licht komen?
Achter de humor schuilt een voelbare eenzaamheid en de hunkering om gezien en geliefd te worden. Er is namelijk één ding dat de gasten en het personeel van De Blauwe Fazant bindt: allemaal verlangen ze naar onvoorwaardelijke liefde. Schuif het rode pluchen gordijn opzij, nestel je in het warme schemerlicht van de nachtclub, bestel een drankje en aanschouw de gasten van De Blauwe Fazant. Zie hun maskers en ontdek de levens die ze daarachter verbergen…

Locatie, Theater Fazant, Smedenstraat 256 Deventer. Speeldata: 20, 21, 22, 23 november 20:00 uur. 24 november 15:00 uur.

Binnenkort meer info en kaartverkoop.